icon-envelopeZahtev za ponudu

ISOSANO5 krovni termoizolacioni paneli

IsoSano krovni termoizolacioni paneli predstavljaju rešenje za zatvaranje prostora za strogu higijensku upotreb. Izolacioni materijal: PUR, PIR, mineral vuna. Proizvedeno u Srbiji i u Rumuniji.

Dužina2000-13500 mm
Širina1000 mm
Debljina (D)30-40-50-60-80-100-120-150
Zahtev za ponudu

Mapa projekata TeraSteel

Vidi mapu


ISOSANO5  su krovni termoizolacioni paneli sa 5 rebara kod kojih je unutrašnja strana pocinkovanog lima pokrivena PVC filmom. Ova vrsta panela se preporučuje sa poljoprivredna i zoološko-tehnička okruženja s obzirom na to da su ovi paneli otporni na agresivne faktore.

IsoSano termoizolacioni paneli se mogu koristiti u sredinama kod kojih relativna vlažnost vazduha iznosi do 100%. Ne mogu se koristiti na površinama koje imaju dodira sa UV zracima. Prema tome, treba ih čuvati u zatvorenim prostorijama.
ISOSANO5 - Krovni sendvič paneli sa 5 rebara.
Unutrašnji sloj: pocinkovani čelični lim sa PVC folijom otporan na agresivne agense, stoga je pogodan za hale za poljoprivredu i uzgoj životinja.

Održavanje IsoSano panela
Ova vrsta materijala se lako čisti i veoma je otporna na različite fleke (puter, margarin, biljno ulje, sirće, lubrikanti, citrusne kiseline, mlečne kiseline, rastvori koji sadrže kaustičnu sodu, različite vrste ulja za kuvanje, itd.).
Preporučuje se održavanje vodom i neutralnim sapunom.
Koristite mekani sunđer i izbegavajte agresivne proizvode, odnosno rastvarače kao što su: aceton, toluen, etil acetat i druge slične supstance.


ISOANO5 LS -  Proizvedeno u Srbi


ISOANO5 RO -  Proizvedeno u Rumuniji

Aplikacije

thumb-Dragoesti029.jpg

2018

Hala za preradu mleka

Vrsta korišćenog materijalaISOAC5 PIR IsoSano3
Količina korišćenog materijala3316 mp
ObjektivHala za preradu mleka Dragoesti
Vidi sve aplikacije

ISOAC5 LS Krovni sendvič paneli

Vidi detalje

ISOPERa RO Zidni sendvič paneli

Vidi detalje
Učitavanje...